23948sdkhjf

Hon är Almega Städföretagens nya ordförande

Måns Svensson från ISS Facility Services har lämnat över ordförandeklubban i Almega Städföretagen till Stockholms Städsystems vd Emma Dehmer Unevik. Att ett av det lite mindre städbolagen får ordföranderollen är tämligen ovanligt.

Emma Dehmer Unevik axlar nu rollen som ny styrelseordförande för Almega Städföretagen.Hon efterträder Måns Svensson från ISS Facility Services, som efter många år på posten nu valt att sluta.

Som nya ledamöter i styrelsen valdes också Anestis Chartalidis, Miljöpalatset AB och Fredrik Höglund, ISS Facility Services.

Till vardags är Emma Dehmer Unevik vd för familjeföretaget Stockholms Städsystem AB och har varit ledamot i Almega Städföretagens styrelse i ett antal år redan. Sedan något år tillbaka är hon även med i styrelsen för Almega Serviceföretagen. 

– Det känns spännande att nu få förtroendet att axla ordföranderollen för Almega Städföretagen. Det är ett oerhört stort och roligt förtroende som jag tar mig an med stor respekt, säger Emma Dehmer Unevik.

Hon gläder sig också åt att någon från ett mindre städbolag nu fått ta över ordförandeklubban.

– Historiskt sett är det främst de riktigt stora bolagen inom städbranschen som fått fylla ordförandeposten. Därför känns det roligt att jag får chansen att representera branschen, ur ett mindre företags perspektiv, med allt vad det innebär.

Emma Dehmer Unevik tillägger att städbranschen är och alltid har varit en stor del av hennes liv.

– Jag brinner för branschen och människorna i den och tänker aldrig sluta kämpa för en stark och seriös städbransch. Den betyder så mycket för så många och på så många olika sätt. Det är en stor ära för mig att på det här sättet få representera den .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109