23948sdkhjf

Coor hjälper kunderna lyfta miljön

För sjunde året i rad erbjuder Coor sina kunder en omfattande årlig miljögranskning. Allt för att hjälpa dem att minimera sin miljöpåverkan. Fler och fler kunder uppnår guldnivån på sitt miljöengagemang.



Med hjälp av ett egenutvecklat, heltäckande miljöverktyg, Coor Green Services, genomför Coor varje år en omfattande miljögranskning av verksamheten hos de kunder som anmält sitt intresse.

Enligt Coor är miljöverktyget unikt, eftersom det täcker all service som kunden köpt, inte bara enstaka produkter och tjänster.

Kunden får också ett diplom som bevis på sitt miljöengagemang och på att vissa förutbestämda miljökrav är uppfyllda. Diplomen finns i två varianter, silver och guld, och visar vilken nivå av miljövänlighet servicetjänsterna hos kunden utförs på.

Nu är resultatet av 2016 års miljögranskning fastställt. Totalt granskades 76 kontor, fastigheter eller anläggningar, varav 73 uppnådde silver- eller guldstandard (motsvarande 96 procent).

Maria Eriksson, ansvarig för Coor Green Services, säger att intresset från kunderna är stort.

– I år ser vi ett ökat antal guldmärkningar. Det visar att våra kunder är ambitiösa och det är naturligtvis väldigt roligt. Coor Green Services är ett utmärkt verktyg för oss att, tillsammans med kunderna, identifiera möjligheter till förbättring och verka för en grönare miljö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.168