23948sdkhjf

Dags att ta den plats ni förtjänar!

När jag berättade för mina journalistkollegor, vänner och bekanta att jag blivit chefredaktör för en tidning som bevakar FM-branschen, var jag i 90 procent av fallen också tvungen att förklara vad FM är.


”Ahaaa”, sa de när jag var färdig med min utläggning, ”Men alltså, det är ju nästan allt!”. Och ja, jag kan inget annat än att hålla med. FM fyller en otroligt viktig och central funktion i det svenska näringslivet. Bara en sån sak att den omsätter omkring 150-200 miljarder kronor varje år, och sysselsätter tusentals människor. Ja, FM-företagen erbjuder mycket utvecklande jobb på alla nivåer.

Därför är det dags att FM tar den plats den förtjänar! Som en central aktör och betydelsefull näring i det moderna Sverige.

TEMAT FÖR DET här numret av Facitity Nordic är Säkerhet. Och är det något bolag som fått smaka på det ordet, så är det Nokas. Redan innan Tele2 Arena invigdes blev de nämligen utsatta för den värsta tänkbara säkerhetsutmaningen: en tickande bomb. Läs mer på sida 24 om hur de hanterade läget – och hur det är att jobba på en av Stockholms coolaste platser.

TILLBAKA TILL DET här med synlighet: Facility Nordic har en självklar roll i det arbetet. Genom tidningen som du nu håller i handen, genom vår webbportal och sociala medier, med mässor (du kommer väl till Malmö?) och möten. Jag hoppas du vill hänga med på tåget! För nu lämnar vi perrongen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172