23948sdkhjf

Borago lanserar app med webb-kurs



Borago lanserar vad de kallar en e-learnplattform, som blir ett komplement till företagets traditionella undervisning.

Plattformen är en responsiv app, det vill säga den fungerar lika bra i mobilen, som i surfplattan eller i datorn. Appen "Borago" laddas ner via App Store eller Google Play.

Här kan du se en film i vilken Boragos vd Kalle Henriksson berättar om webb-utbildningens olika möjligheter.

Från årsskiftet går det till exempel att köpa Lokalvårdsutbildning PRYL. Borago ska därefter successivt lägga upp fler kurser.

Kurserna är indelade i olika block och kapitel med fakta från utbildningsföretagets befintliga handbok. I varje kapitel finns quiz och möjlighet att kontakta en handledare. Det går även att få repetitionsfrågor inom specifika områden, till exempel om hygien inför influensaperioder.

Enligt Borago är webb-kursen ett sätt att kombinera traditionella, lärarledda utbildningar med digitala verktyg, som datorer, smarta telefoner eller läsplattor. Eleverna kan ta till sig informationen när och var de önskar, i den takt som passar dem och dessutom kan informationen repeteras vid behov.

Den nya plattformen ersätter dock inte Boragos befintliga lösningar med företagsinterna och öppna kurser utan blir just en kompletterande lösning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063