23948sdkhjf

Städbranschen Sveriges vd lämnar sitt uppdrag



För låg medlemsanslutning till Städbranschen Sverige gör att organisationens vd Jesper Borrfors, lämnar sitt uppdrag ett år i förväg.

Jesper Borrfors skriver i en kommuniké att han - ända sedan tillträdet som VD för Städbranschen Sverige i maj 2015 har fokuserat på frågan om tillväxt. Tillsammans med styrelsen och kansliet har han genomfört en rad olika aktiviteter, kampanjer och åtgärder för att öka organisationens medlemsantal.

Han säger att det handlat om en rad frågor av ödeskaraktär för branschen, som upphandling, kravställning, utbildning, integration och jämställdhet.

- Vi har även framtagit, initierat och projekterat för en rad olika projekt som kommer att förbättra förutsättningarna för branschen. Efter att ha utvärderat effekten av allt det, ser vi att marknaden generellt anser att det vi skapar, driver och genomför är välkommet, utvecklande och gynnar hela branschen.

Han tillägger att Städbranschen Sverige, trots ansträngningarna, tyvärr inte lyckats skapa tillräckliga värden för att attrahera nya medlemmar i tillräckligt stor utsträckning.

- Vi behöver flera nya medlemmar för att organisationen ska kunna förverkliga sina mål. Mot bakgrund av det har jag hemställt till styrelsen om att bli löst från uppdraget som VD cirka ett år i förtid, det vill säga från april 2016, säger Jesper Borrfors.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.049