23948sdkhjf

Sodexo får utmärkelse för insatser mot rasism

Sodexo har tilldelats en utmärkelse av European Network Against Racism (ENAR). Utmärkelsen är ett erkännande av Sodexos engagemang i att rekrytera, anställa och integrera människor från olika kulturer och bakgrunder.
Varje år uppmärksammar det europeiska nätverket ENAR individer, icke statliga organisationer, offentliga myndigheter och företag för berömliga insatser mot rasism.

ENAR prisar nu med en särskild utmärkelse Sodexos insatser för att främja mångfald i Europa, inklusive företagets program för integration och mångfald som bygger på fem hörnstenar; förståelse, utbildning, rekrytering, professionell utveckling och värdering av olikheter.

Pierre Henry, talesman för Sodexo Europa kommenterar:

- Det är en ära för Sodexo att få den här utmärkelsen, som erkänner de långsiktiga insatser som har gjorts inom företaget. Sodexo är sedan många år engagerad med att främja mångfald och integration.

Sodexos engagemang i dessa sammanhang beskrivs som en nyckelfråga i företagets strategi för mångfald och integration.
Sodexo har nyligen tilldelats flera utmärkelser i Europa för sina initiativ och åtaganden för mångfald och inkludering:

Fakta: ENAR, European Network Against Racism kämpar mot rasism, rasistisk diskriminering, främlingsfientlighet och relaterad intolerans samt främjar likabehandling mellan EU-medborgare och nationaliteter från tredje världen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047